torsdag 6 augusti 2009

Fy tusan

Hinner inte med bloggen alls för tillfälligt. Vi har jätte mycket att göra här hemma, och sedan drog vi iväg till Turkiet en vecka. Det var över 50 grader varmt, och det var lite väl varmt. Det var skönt att komma bort, bara vara med Fredrik utan att tänka på köksluckor, vilken dassastol vi ska ha, eller vilket kakel vi ska ha , utan bara vara med Fredrik. Men det var för varmt. Låg under parasoll hela tiden, och svetten bara rann av en. Bada gjorde vi mestadels av tiden, och vi gick inte ut och åt förrän vid 10 tiden på kvällen, då var det BARA 35 grader varmt.

I måndags rev vi ut vårt badrum, badkaret delades mitt i tu, kakel togs bort och idag har vi fått golbrunnen flyttad. Vi har ingen dusch eller dass. Vi går ner i källaren när vi behöver göra våra behov, och duscha gör vi hos mina föräldrar och Fredriks föräldrar. Det är ganska jobbigt att ha det så här. Men imorgon fredag flyttar vi till min mammas hus, för att passa hundarna i 2 veckor, då dem är i Thailand. Under dessa 2 veckor ska förhoppningsvis vårt badrum bli klart. Vi ska även börja riva kök nu med. Idag ska vi hämta vårt kakel och till Ikea för hämta vårt kök. Ikväll ska jag även hinna klippa topparna - kort hår kräver mer uppmärksamhet. ;-)

5 kommentarer:

Gabriella sa...

Hej! Tack så hemskt mycket för dina gulliga kommentarer. Alltid så roligt att veta vem som läser ens blogg så roligt att du namngav dig;)Allt är bara bra med mig tack. Hur är allt med dig nuförtiden? Kram Gabby!

Gabriella sa...

Hej! Bor ni i malmö nu? Kul med förnyelse;) Ja precis, vi bor i stavstensudde precis innan trbg. Trivs jättebra här! Har bott här i snart 2 år nu, tiden går så otroligt fort. Mmm ingen höjdare att ha alltför långt till jobbet ..är jag den rätta att säga som själv jobbar i Lund *haha* men visst det går;)Kramar!

Mad sa...

Hur går det med renoveringen??
Tack så jätte mycket för senast! Ses jätte gärna igen..Snart? ;)

Mad sa...

Skönt att det går framåt;) Här står det still..haha..med packningen. Målning och fix i lägenheten går framåt..Vi ska fixa golven nu bara..och hela toaletten då..
Nästa helg låter som en dejt=)

Mad sa...

Tack tackelitack! =)