måndag 1 september 2008

Oj

Nu har man halkat efter igen!
Sitter här och funderar över vad jag ska skriva, och det börjar dra i mungiporna!
Ett leende som visar glädje och lycka! Vilket jag känner var dag, varje sekund. En känsla som är som små fjärilar i magen, man vill bara börja skratta.

Du, just du, skakar om min värld!

Annars tycker jag vardagen flyter på bra, jobbar och står i som vanligt. Har mer att göra, men det är bara kul. Det känns som man kan mycket, och det är kul när andra frågar mig om hjälp och jag kan visa saker. Och om 2 år flyttar vi till Landskrona, men 2 år är lång tid. Man vet inte vart man står då....

Sambolivet är precis som jag tänkt mig, underbart.
Pga Fredriks hockey ses vi inte så mycket på vardagarna, men de är himla mysigt när han kommer hem i alla fall! När jag är lite grinig, och haft mycket på jobb, får han ibland höra att jag saknar honom där hemma, men hockey är hans liv. Skulle aldrig vilja att han skulle lägga av, inte just nu!

I somras var det en vecka i Bulgarien!! Rena himmelriket!! Sol, bad och härliga drinkar! Shopping och massa mysiga stunder med F. Flygresan dit var ingen höjdare, fast jag gillar ju inte att flyga alls, så det var rätt skönt att Fredrik höll om mig. Resan hem var bättre, men jag gillar inte detta med flygplan. Usch nej det kryper i hela mig. Men till värmen ska man, så då är det bara att hålla ut! Tog bara 2,15 timmar, så det var värt det. Veckan gick fort, och det kändes konstigt när vi landade, att vi 2,15 timmar innan var vi någon helt annanstans!

3 veckors semester gick fort, och vi hann med en del. Även en tur till Tosselilla, och lillebror fick vara med sin favorit Fredrik. Åh det är så skönt att han gillar Fredrik så mycket!
Men på simskolan är det bara jag som gäller, haha!! Han börjar bli gammal nu, det lilla livet! Och rapp i käften är han med. Haha, men super söt i alla fall!!

Vi har även varit på 2 bröllop! Pappa och hans Camilla och Fredriks Bror med hans Emma.
Två borgliga vigslar och två mysiga bröllops fester.

Oj inte bra att uppdatera så här på efterhand. Man minns knappt!

Inga kommentarer: